Jump to content
Killersites Community

Recommended Posts

I'm still stuck in Lesson 4 and the frustration is mounting.  Every time I insert an additional tag as per instructions, it doesn't open correctly in the browser.  As you can see I inserted both the horizontal rule tag and header tag, and it does not open in the browser with a horizontal line nor with the bold header.  It seems like every time I add additional code to the original web page, the additions don't appear.  Please help!!!

image.png.bd491820b088331bbd3d3e7077a7a424.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm ... at first glance your code looks very clean. Nice job!

... It should work. Can you send a screenshot of what the page renders to?

Stef

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Barbara said:

It seems like every time I add additional code to the original web page, the additions don't appear.  Please help!!!

Are you reopening the browser each time or refreshing (F5) the page after you make changes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

A couple of things that help me out.

 

CTRL-S is your friend.  Quickly saves the page you are editing.

Sublime also has a plugin called "View In Browser."  A right click on the document or hot-key combo saves your file and opens it in a browser of your choice.

You probably know this, but I will mention this as well.  In the tab where the document name is, there is either a little circle or x to the right of the name.  A quick glance tells you the status.  x=saved, circle=there are unsaved edits on the page.

These save a bit of time as well not having to go to the mouse so much.

Edited by MikeJones
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×