Jump to content
Killersites Community
devilslayer

Incorrect Answers in IWD course?

Recommended Posts

Dear Stefan and the IWD community,

I have recently purchased the Interactive Web Developer (IWD) course.  I am not totally new to web design, HTML and CSS and have built a few websites previously when I was working as the webmaster for the Royal Engineers from 2002 - 2009.  The job was more of a content editor and being the focal point for advice.

I have previously purchased some courses from Stefan way back in 2009, but as the web moves so quickly and CSS, HTML, Javascript and other web technologies have advanced so much in the last few years I decided to purchase his updated courses.

I decided to work through the Beginner HTML course to check that my existing knowledge is not too rusty. 

I have got to Chapter 4, Item 7 and I'm answering the question 3 on hyperlinks.

The question asks to correct the solution below:

<a href="www.google.com">Go to Google</a>

I have tried all these and taken the two hints, my attempts are below:

<a target="_blank" href="http://www.google.com">Go to Google</a>
This was marked incorrect, so I used the two hints that stated:

  • HINT 1:
    The code has to be inserted into the 'href' attribute.
  • HINT 2:
    http://

So I changed it to:

<a target="_google" href="http://www.google.com">Go to Google</a>

Then I thought it might be marking it wrong because I haven't placed the text in a paragraph:

<p><a target="_google" href="http://www.google.com">Go to Google</a></p>
<p><a target="_blank" href="http://www.google.com">Go to Google</a></p>

I then changed it so the target was after the link.

<p><a href="http://www.google.com" target="_blank" >Go to Google</a></p>
<p><a href="http://www.google.com" target="_google" >Go to Google</a></p>

All these attempts actually work in a browser, so why do the keep getting marked wrong? If I compare them to stefan's example in the video for that section I cannot see what I am doing incorrect:

<p>Check out <a target="_google" href="http://www.google.com">Google</a></p>

Why are my answers getting marked incorrect?

Like I said above I used to work as a web master / editor whilst in the Royal Engineers (British Army) managing the corporate Intranet, Internet and ArmyNet websites for the Royal Engineers.

Here I am trying to use structured markup and CSS on the Royal Engineers homepage way back in 2007.  I was even trying to wrap text around image s using sanbag divs.
Click page properties in the left hand menu to see my name.
https://web.archive.org/web/20070613153535/http://www.army.mod.uk:80/royalengineers/

I also created a few other sites, a couple that are still going strong today. Although I don't have any input anymore, except for support:

http://www.reahq.org.uk - This site uses the CMS Made Simple https://www.cmsmadesimple.org/ and is a reworking of the default theme. 

http://www.biron-eod-search.com - This site was hand coded and then transfered into CushyCMS https://www.cushycms.com/en  so the owner could update it himself.  I still host this site today (should start charging for the hosting really).  You'll see that it says designed by Doblins ( a domain I was thinking of registering at the time (an anagram of D Bilson).

 

Edited by devilslayer

Share this post


Link to post
Share on other sites

While I haven't read the lesson and don't know what it specifies - try it without the target part: 

<a href="http://www.google.com">Go to Google</a>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Andrea said:

While I haven't read the lesson and don't know what it specifies - try it without the target part: 


<a href="http://www.google.com">Go to Google</a>

 

Thank you Andrea , That works and is marked correctly. 

Well that was a poorly worded question as the lessons tell you that if you want to link to an external website that you should use the target="_blank" attribute. In fact the example given by Stefan in the video is:

<a target="_blank" href="http://www.google.com">Go to Google</a>

So when I get a question to correct the code below to link to an external website......:

<a href="www.google.com">Go to Google</a>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

In StudioWeb, we are looking for very specific answers in the code challenges. So, there are times where you could code it another way, and it would work in a web browser, but SW is still looking for the specific answer. 

I will review the question though to see if it can be made more clear.

Stef

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, administrator said:

Hi,

In StudioWeb, we are looking for very specific answers in the code challenges. So, there are times where you could code it another way, and it would work in a web browser, but SW is still looking for the specific answer. 

I will review the question though to see if it can be made more clear.

Stef

Thank you for the reply Stefan. Looking at the question it just asks to provide the code to make it link to an external web URL.

So I suppose the target attribute wasn't needed. 

Dave

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stef, maybe just saying "...link to an external website WITHOUT opening a new window....

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Andrea said:

Stef, maybe just saying "...link to an external website WITHOUT opening a new window....

Stef, that's a good idea as there would be no ambiguity in the question.

Edited by devilslayer
Typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×