Jump to content
StudioWeb Forums

Can't center slideshow & need help with buttons


Recommended Posts

URL: http://goo.gl/87Hc1

 

Hi everyone!

 

I was wondering if someone could help me figure out why the slideshow on the home page is not centered. I've been fiddling with it off and on all morning and can't get it to cooperate.

 

Also, how can I keep the navigation buttons for the slideshow always visible? They appear briefly when the image shifts, but then they're hidden.

 

TIA for any help! :)

Link to post
Share on other sites

The slideshow isn't centered because .wrap within #slider_area has a narrower width than the images in the slideshow. (I believe the images are 960px wide, and the .wrap is 940px.) Removing .wrap from within #slider_area should fix that issue.

 

The buttons don't show up since the images in the slideshow have a higher z-index. Adding a z-index to .nav and giving it z-index:2 or higher should fix that.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...