Jump to content
Stef's Coding Community

Rustyhands

Member
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rustyhands

  1. hi andrea, cheers for the help.... you advice is appreciated very much I just have one more question for you or anyone else out there that fact.... i have a small less than symbol down the bottom of the sidebar of my blog. I dont know how it got the and cant remember if i had changed something on one of the files. i cant seem to find where it may be located or what i have done to it. any ideas?? cheers rusty My link to my site....
  2. Hi, so i m having a crack at this in this fashion.......:S i am trying to place some images down the left hand side of my blog with a text widget and just inputting the html for the pics. sound s simple enough doesnt it.....????? NUP. when i put the images on the widget, only one pic comes up and it pushes all the content in the main section of the page underneath it. can this be stopped with some basic code??? cheers rusty
  3. hi everyone, i am looking at using the dead space on the sides of my blog to either advertise or add more links to future content on my webpage. Is this a big task doing it on my wordpresss blog?? cheers rusty :S My website
  4. hi everyone, im looking to stop certain countries looking at my wordpress blog as i dont really need them to look at it as its a domestic business. Has anyone seen a plugin or a technique that is easy enough for a novice to put in place to gain the desired effect? cheers rustyhands
  5. heres the link to my site My link to my stuffed website hi everyone, i cant access any data on my home page from all my posts aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. jeez!! i thought i wouldnt open another topic but this is continued on from the above topic. the above mentioned did work very well But i went to add a plugin from google for the analytics stats and it wiped my supercache!!! i still have all my posts and the page still comes up, but when i try to access the homepage or click on the logo a message of " required link or changed or deleted" . i have no idea how to fix this and am not sure what has happened...... the google plugin installed the track data into the header php file......... if anyone has had this happen to them please let me know how to fix it... anyones help would be fantastic cheers rusty the link to what i am getting is here.....
  6. heres the link to my site My link to my stuffed website hi everyone, i thought i wouldnt open another topic but this is continued on from the above topic. the above mentioned did work very well But i went to add a plugin from google for the analytics stats and it wiped my supercache!!! i still have all my posts and the page still comes up, but when i try to access the homepage or click on the logo a message of " required link or changed or deleted" . i have no idea how to fix this and am not sure what has happened...... the google plugin installed the track data into the header php file......... if anyone has had this happen to them please let me know how to fix it... anyones help would be fantastic cheers rusty the link to what i am getting is here.....
  7. heya peoples, here is the reply i got from my isp Hello, Thank you for your email. Please follow these steps below: 1. Create a php.ini file in the directory where the settings need to be changed (wp-admin). This file can just be an empty text document. 2. Insert the configuration value you need to change. This is done ONE PER LINE. memory_limit = 128M 3. Save the php.ini file and make sure it is in the appropriate directory where the permissions need to be changed. You can verify that the settings have changed by running a PHP Info. To do this, create another empty file and call it info.php. Put the following into that file:
  8. heya, yeah the zip is just 500k its not big but it looks like it is exausted. but its at 32....... can you get it to be any bigger through talking to the provider? I ve emailed the provider but being australian service you wont get answered for a day or two
  9. hi everyone, i have been trying to install some new plugins in my wordpress blog and i keep getting the following error.... Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /home/elecsmar/public_html/wp-admin/includes/class-pclzip.php on line 2683 is this something todo with the permission on the files in the server or has something gone drastically wrong??? Any help would be fantastic cheers rusty
  10. hey, yeah sorry. i want to put the heading unto below the multi pic so people can diff between the company stuff and the news feed cheers
  11. My link hi ya ll , i have just started up a feed on my Wp blog putting updates as i go about topics on world energy needs. i cant seem to work out where i can put a heading into the section. for the life of me i cant seem to be able to find where i can make the edit.......mental blank. lol if anyone can turn it back on that would be great thanks :)heres the link at the top of the page cheers rusty
  12. cheers that helped a treat thank ou again. if i may also ask...how can i change the colour of the green energy news to white instead of blue. cheers again rusty
  13. hi ya ll im trying to work it out but i cant get the orange behind my titles to change size with the title being longer than one line. heres what i mean............ My link if anyone could help that would be grand cheers rusty
  14. does this site have reply emails automation on it????? it would be alot easier
  15. i ve been informed by the web host that i cant use any php script other than the formail that they use. i have to change the script for the form cause nothing works on it as an error on page comes up at the bottom. im not to sure how to change the script in the new form though. sorry im a novice ......
  16. na its a built in feature with the theme iam using. not too sure how to rectify
  17. <?php if(!$_POST) exit; $to = $_POST['emailto']; $subject = 'Contact from '.$_POST['blogname']; $headers = 'From: '.$_POST['contact_email']; $date = date ("l, F jS, Y"); $time = date ("h:i A"); $msg = 'Submitted by '.$_POST['contact_name']." $date at $time.\n\n"; $msg .= $_POST['contact_message']; if (empty($_POST['contact_email']) || !validEmail($_POST['contact_email'])) { $return['invalid_email'] = 1; } if (empty($_POST['contact_name'])) { $return['invalid_name'] = 1; } if (empty($_POST['contact_message'])) { $return['invalid_message'] = 1; } // if no previous errors have been set if (empty($return)) { if (mail($to, $subject, $msg, $headers)) { $return['success'] = 1; } else { $return['success'] = 0; } } echo json_encode($return); function validEmail($email) { $isValid = true; $atIndex = strrpos($email, "@"); if (is_bool($atIndex) && !$atIndex) { $isValid = false; } else { $domain = substr($email, $atIndex+1); $local = substr($email, 0, $atIndex); $localLen = strlen($local); $domainLen = strlen($domain); if ($localLen < 1 || $localLen > 64) { // local part length exceeded $isValid = false; } else if ($domainLen < 1 || $domainLen > 255) { // domain part length exceeded $isValid = false; } else if ($local[0] == '.' || $local[$localLen-1] == '.') { // local part starts or ends with '.' $isValid = false; } else if (preg_match('/\\.\\./', $local)) { // local part has two consecutive dots $isValid = false; } else if (!preg_match('/^[A-Za-z0-9\\-\\.]+$/', $domain)) { // character not valid in domain part $isValid = false; } else if (preg_match('/\\.\\./', $domain)) { // domain part has two consecutive dots $isValid = false; } else if(!preg_match('/^(\\\\.|[A-Za-z0-9!#%&`_=\\/$\'*+?^{}|~.-])+$/', str_replace("\\\\","",$local))) { // character not valid in local part unless // local part is quoted if (!preg_match('/^"(\\\\"|[^"])+"$/', str_replace("\\\\","",$local))) { $isValid = false; } } if ($isValid && !(checkdnsrr($domain,"MX") || checkdnsrr($domain,"A"))) { // domain not found in DNS $isValid = false; } } return $isValid; }
  18. hi everyone..... i have just installed a new contact form to my Wp website and cant seem to get the php to work for the mailer php. hers the code if anyone can help that would be fantastic!!!!!! mailer.php
  19. hi everyone, as in an early topic i have recovered my htaccess file. before loosing the file i was trying to get a menu working on the site. there is an animation in the menu when you hover over a title. ( looks like a piece of glass because its aphotography site ) . yeah so the animation isnt working but the menu also should have drop downs but they are not working at the moment. the author of this theme says there nothing wrong with it and i hav nt installed anything fancy in the site yet. If anyone has anyproblems like this i d be most appreciative of your imput cheers
  20. ok, for some reason there is a new file there and the site is working properly again........ go figure.
  21. yeah, well it was 279 bytes in the server......when i stupidly deleted it. but i do have another access file in the www. file in the DIR. with the install it has doubled up and put it in the public_ and the www. file .
  22. doesnt the data in the htaccess file need to be current with how the site is structured? or can i just bang that code in and it should work?
  23. hi, yeah i looked and it doesnt do it. any other ideas cause i dont wanna start again Thanks for your help by the way
  24. hi everyone, i have built a site in wordpress and have just accidentally deleted the htaccess file off the server. can i recreate the same file or do i have to delete the installation and start again? cheers
×
×
  • Create New...