Jump to content
Killersites Community

tonyferreira

New Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tonyferreira

  • Rank
    New member
  1. i have a website that i have uloaded via filezilla to my cpanel and when i opne the site up all apaeras except the video flash , it just leaves a blank space where the video should of gone, can anyone help me and tell me what needs to be done to correct the peoblem thank u so much the other question is when i type in the bussiness name www.webonlinedesigner.info the (index of/ appears. so i have had to create a under construction to not have problems but when u type in www.webonlinedesigner.info/index.swf the site appaears whay is that, what needs to be changed FOR ME TO BE ABLE TO ONLY TYPE IN WWW.WEBONLINEDESIGNER.INFO AND and get the site to open up thansk a millin tony
  2. hi i have the website online, but at the moment its under construction as it says indexof/ when i type in the site www.webonlinedesigner.info, but when i type in www.webonlinedesiner.info/index.swf the site appears, can tell me what to do to get the site working, as im sure its something that needs to be changed or added? the second question is i have another website that i hav euploaded to my cplanel with flash in it , but the html appaears and not the flash on the site (just blank spaces where the video flash should be going) can anyone help me out and tell me whta to do to coorect the problem thanks tony email: topslondon@hotmail.com
×