Jump to content
Stef's Coding Community

wolfkin

Member
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wolfkin

  • Rank
    Member
  • Birthday 03/28/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Toronto, On
  • Interests
    gaming, computer, tech.. all the things i don't have.

Contact Methods

  • Website
    http://about.me/wolfkin
  • Facebook
    wolfkin
  • Twitter
    wolfkin
  • AIM
    MastrPrpht
  • Yahoo
    topdribbles
  1. I'm trying to get an ebook offline - http://www.cse.yorku.ca/~peterc/VBhandbook/ - perhaps even remake it with something that looks a bit better. The first thing I'm trying to do is site rip the entire book. Can anyone suggest any tools? I hate to regoogle the wheel if there's a common tool. I've tried wget but for some reason I can't get it to install on my laptop (Boxing Day Win7 64 machine). I tried HTTrack but while I think it's working it only downloads the front page. I'm looking at the code and it appears that all the links I need are tangled in this js file - chapMap.js - any suggestions on something that would be able to rip the entire thing? or even something that would help me in the process of doing it manually. I have a feeling using the "Save Page" function on any browser might cause all kinda of headaches when I go to recomposite the site as whole.
  2. wolfkin

    spam reporting

    alrighty then looks like you guys have a handle on this instance and in the future i'll just PM a mod if i get more profile spam. thanks.
  3. just wondering if there's any tool for reporting spam. I have a few messages on my profile that are obviously of the automated BOT variety and i don't see how you report them as spam.
  4. on top of which my point was that I had tried googling and found nothing concrete. The point is academic however. I think if i recall correctly I ended up going to Wordpress as a CMS and from there I obviously have a built in RSS feed. Thanks.
  5. Redacted - http://pastebin.com/7VWdWmbP Current HTML http://pastebin.com/hGqDiyX5 It seems to me like my problem is I can't get swfobject.removeSWF("videodiv"); to work. <script type="text/javascript"> $(function () { $('#switchtimer').countdown({ until: '+6s', // Time expires 60 seconds from load then calls change_video alwaysExpire: true, onExpiry: change_video }); function change_video() { var next_video = "Y4vLhJuKHxg"; // set next_video variable var ytid = next_video // change video from CD2LRROpph0 to Y4vLhJuKHxg swfobject.removeSWF("videodiv"); swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/e/" + ytid + "?enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer","videodiv", "640", "390", "8", null, null, params, atts); } }); </script> <script type="text/javascript"> var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; var ytid = "CD2LRROpph0"; swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/e/" + ytid + "?enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer","videodiv", "640", "390", "8", null, null, params, atts); </script> I'm trying to get the movie to switch from Movie A to Movie B when the timer finishes. I've gotten the JS to show Movie A and I've gotten the JS to show Movie B when the timer ends but I can't get it to switch from A to B. My best guess is swfobject.removeSWF isn't working and I'm not sure why.
  6. well hey lookie there he's done the work of finding web design forums. bookmarks away.
  7. yep definitely need to ask her what kind of content. Perhaps ask her for a webpage that does what she wants, or take a look at these. http://mashable.com/2009/09/04/facebook-widgets-2/ http://developers.facebook.com/docs/plugins/
  8. Thanks for the help. I was talking it over with some of my twitter friends and they recommended I just switch timers. I've instead moved on to this jquery countdown timer. http://keith-wood.name/countdown.html It actually would have gone a lot smoother had I realized days before that you can't start an ID with a number. I was just about to post here asking for help when I decided to see if my ID was the problem and voila. So as you can see on the site (http://bit.ly/gEqd5k) I got the timer on. It's counting down fine. I even got the colors flipped. My issue now is that I can't seem to move the timer and I'm not sure why. I've tried using text-align center on that div which shouldn't work. Then I tried using auto margins which should work but doesn't. While we're at it. I have this odd issue where when you mouseover images that have links like the logo you get the highlight on a completely unrelated box like in the picture. I have no idea why and it doesn't happen on FireFox(sister's NetBook). Just on Chrome (my desktop) and Safari (my MacBook). Anyone have any idea what's going on? Resolved: So I'm not sure why but I've NEVER gotten the shorthand for centering using auto margins to work. But I tried specifying them individually and that worked. So I got my timer to center.
  9. In the simple but kinda off topic category: I want to maintain a simple changelog. Basically a bullet list of changes I've made as well as a bullet list of changes I'm planning. A simple .txt document will handle it for me for the most part but I'd like to be able to share this document with the other people I'm working with. I was thinking does anyone know of anyway to have a simple document or webpage (I can format it in html if it easier) broadcast as an RSS feed. I was considering something like Google Docs but I don't know if you can broadcast a google doc to an RSS feed every time you make a change.
  10. Looks fine to me so I'm assuming you fixed the problem. But in case you haven't I did have an idea. You want a black (image) background, white posting area and black text? What you can do with the CSS is make your background black, then put your posting area in a wrapper DIV. Then define the background of that wrapper DIV to be say either full on white or if you want to get crazy make a semi-transparent gif. That way they could see thru it to whatever that background image is. Just don't make it so transparent it makes reading the text hard.
  11. so yeah it's good work. it looks well enough. in my opinion most of the problems are in the backend. I only looked at the first page (index) but I made as many notes as I could. I tried to be as clear as possible because I'm not sure how much knowledge you have in this but I just basically reorganized that index page wrote down the changes I made and why and you should be able to apply it to the rest of the site. There were three types of changes basically some were errors or erroneous code. Like for instance you had a CSS ID defined that you never used. Some where personal opinion like I think it would be better to have all your images in one folder rather than three. Some might have been decisions I couldn't understand for instance maybe you needed to have the height defined in the navigation but I was able to give decent similar spacing without it. There is a problem with the bottom logo image showing below the white of the background but I'm pretty sure that has to do with the floating you're doing. I wasn't able to figure it out in the time I spent on this but you shouldn't need that many floating elements. Once you fix that the background should meet the bottom of the image. So in the file I'm uploading you want to look at the image b/c it shows you the logo extension issue I just mentioned. read the CHANGELOG and the CSS file. Both of those have notes on the changes I made, why I made them and what they do. Based on what I saw in your site code here are a few places I'd recommend if you haven't already bookmarked them http://www.w3schools.com/css/css_intro.asp http://960.gs/ I don't know what sort of editor you used but I'm assuming based on your spacing it was a basic text editor. Especially for reading the files I'm attaching, may I suggest something more advanced like N++ (http://portableapps.com/apps/development/notepadpp_portable) You're going to want the syntax highlighting or it's just going to look like a wall of text with my comments. sitenotes.zip Congratulations again.
  12. yeah i realize this. I thought it meant that the server had to have PHP capability not that the page itself had to be explicitly labeled but I actually did try changing it to PHP and the page stopped loading period. Alright there are now two files http://bit.ly/fDQkNL (.html)- loads with the error http://bit.ly/g8qJ4G (.php) - does not load at all. here's what the source of the PHP version shows me <html> <head> <style style="text/css"> .lcdstyle{ /*Example CSS to create LCD countdown look*/ background-color:black; color:lime; font: bold 18px MS Sans Serif; padding: 3px; } .lcdstyle sup{ /*Example CSS to create LCD countdown look*/ font-size: 80% } </style> <script type="text/javascript"> /*********************************************** * Universal Countdown script- © Dynamic Drive (http://www.dynamicdrive.com) * This notice MUST stay intact for legal use * Visit http://www.dynamicdrive.com/ for this script and 100s more. ***********************************************/ function cdLocalTime(container, servermode, offsetMinutes, targetdate, debugmode){ if (!document.getElementById || !document.getElementById(container)) return this.container=document.getElementById(container) var servertimestring=(servermode=="server-php")? 'March 10, 2011 12:23:29' : (servermode=="server-ssi")? '<!--#config timefmt="%B %d, %Y %H:%M:%S"--><!--#echo var="DATE_LOCAL" -->' : '<br /> <b>Fatal error</b>: Call to undefined function now() in <b>/data/20/2/19/142/2508142/user/2747230/htdocs/test.php</b> on line <b>30</b><br /> I'm not sure what this means
  13. It's my understanding that if I didn't have PHP enables my .php files wouldn't work. and they do so I assume that yes I do have PHP. Here's what the index.php looks like. I've uploaded an entire copy of the site if anyone could test it and make sure my code is correct I would appreciate it. 31_demo.zip <?php include 'inc/header.inc'?> <section id="content" class="grid_12 align_center"> <a title="Logo" href="video_only"><img src="img/31logo.jpg" width="500" height="333" border="0" /></a> <br /> <div id="countdown_timer"></div> <script type="text/javascript"> //cdLocalTime("ID_of_DIV_container", "server_mode", LocaltimeoffsetMinutes, "target_date", "opt_debug_mode") //cdLocalTime.displaycountdown("base_unit", formatfunction_reference) //Note: "launchdate" should be an arbitrary but unique variable for each instance of a countdown on your page: var launchdate=new cdLocalTime("countdown_timer", "server-php", 0, "March 31, 2011 15:31:00", "debug_mode") launchdate.displaycountdown("days", formatresults2) </script> </section> <?php include 'inc/footer.inc'?> Here are the contents of the .zip file: total 24 drwxr-xr-x@ 204 Mar 10 11:52 css drwxr-xr-x@ 102 Mar 10 11:52 img drwxr-xr-x@ 136 Mar 10 11:52 inc -rwxr-xr-x@ 790 Mar 10 11:52 index.php drwxr-xr-x@ 102 Mar 10 11:52 js -rwxr-xr-x@ 5772 Mar 10 11:52 test.html ./css: total 40 -rwxr-xr-x@ 5600 Oct 28 11:48 960.css -rwxr-xr-x@ 227 Mar 9 22:50 countdown.css -rwxr-xr-x@ 648 Oct 28 11:48 reset.css -rwxr-xr-x@ 977 Mar 4 12:56 text.css ./img: total 48 -rwxr-xr-x@ 20844 Mar 4 11:59 31logo.jpg ./inc: total 16 -rwxr-xr-x@ 28 Mar 9 21:52 footer.inc -rwxr-xr-x@ 667 Mar 9 23:49 header.inc ./js: total 16 -rwxr-xr-x@ 4867 Mar 9 23:34 countdown.js
  14. I'm working with a script from DD http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex6/universalcountdown.htm I manage to get everything in my site but my debug mode shows that it's unable to get the current time 31theseries.com ehh i'll turn off the Debug and show you here http://bit.ly/gUcQ7U On my local server I get "Invalid Date" instead of the current time on my web server so obviously I'd like to get the correct time and that should give me the timer I want, but also I'm curious if there's a way to fix the time zone. My local time zone is GMT -05 I'm East Coast (Atlanta, Ga/ Toronto, On) I'm not sure why it's putting my time zone in GMT -04 still that's a minor concern I can adjust an hour if I can get everything else working.
  15. so I'm trying to work with this tab script http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddtabmenu.htm and while the tabs and the mouseover graphics and stuff work fine. I'm having trouble with the descriptive text. it's just not showing up at all and I'm not sure why. i attached my files but if you want me to copy-paste I'll do that. GC-960 Mock-Up.zip
×
×
  • Create New...