Jump to content
Stef's Coding Community
Sign in to follow this  
benjaminmorgan

CSS3 Menu transition problem

Recommended Posts

I have a problem with this menu http://cdtestdesign.tk/ its code is sortof like http://css.dzone.com/articles/pure-css3-lavalamp-menu . The problem is not the hover state. Its when i go to a new page with the class current and it should move the transition to there. You can go to the page and view source so I don't have to paste code here.

 

NOTE: It only has a problem in Google Chrome and Safari.

Edited by benjaminmorgan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well it does work sort of. If you click on Portfolio and then move your mouse away you will see that it doesn't work. Now just hover over any of the links other Portfolio but don't click anything then move it away. I saw that it it finally moved the current state over to Portfolio.

 

CSS3 may still not be fully supported by Chrome and Safari...yet. It's choppy for Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

without coming across as a hater I personally think transitions on a navbar lowers the quality of a site unless its a simple color fade thats not too slow, but kinda cool though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry takeing a while was trying to figure out comment boxes lol i'm on a pc mate not sure why its happening unless it just not fully intergrated yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on a pc. You might check with the guy that created and working on his site to see if you have any difference in the css/html. Also, check his reset css to your reset css. Otherwise, I would grab his html and css for the nav and add it to your site for testing to see if you get the same issue or not. Almost always it has to do with the misuse of css.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I add it to the site it does the same thing. The guy that created it checked the css/html and it matched up. http://krymsonproductions.com/ is the site it is working with. You can check the site again to see it with the site.

 

Also if you hit Ctrl + or Ctrl - to resize the page it goes to where its supposed to be. (weird)

Edited by benjaminmorgan

Share this post


Link to post
Share on other sites

PROBLEM IS FIXED!

 

It needed this line of code. Please someone tell me why.

 

 
nav > li:first-child {}

 

I uploaded it to the website if you want to test it. Link in signature.

Edited by benjaminmorgan

Share this post


Link to post
Share on other sites

PROBLEM IS FIXED!

 

It needed this line of code. Please someone tell me why.

 

 
nav > li:first-child {}

 

I uploaded it to the website if you want to test it. Link in signature.

Not sure but you may try validating your css. A missing { or } braket can cause some css to not render correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...