Jump to content
Killersites Forums

Wamp Server


Recommended Posts

Happy New Year to all. But not so great when I discover this morning that my server has stopped working. Presume a Windows update has done something.

I just get a Firefox can't find the server at www.localhost.com. but why is it looking for www.localhost.com?

It has been running for several years without a problem. Windows7 Home Premium 64bit.

Anyone any ideas on how to fix this please. Thanks in advance.

Link to post
Share on other sites

Have you closed WAMP and restarted? Have you clicked on the icon in the taskbar and ensured that all the services are running correctly? Have you right clicked on the icon and accessed localhost (as opposed to trying to type it in directly -- it should be just "localhost", no "www" or ".com"). Are you running any other programs that might conflict? (Skype? Windows Server?)

Link to post
Share on other sites

Have you closed WAMP and restarted? Have you clicked on the icon in the taskbar and ensured that all the services are running correctly? Have you right clicked on the icon and accessed localhost (as opposed to trying to type it in directly -- it should be just "localhost", no "www" or ".com"). Are you running any other programs that might conflict? (Skype? Windows Server?)

Hi Ben,

thanks for replying

Rebooted everything, done a restart on the services. Click on localhost and it brings it up as www.localhost.com in firefox, which is really odd.

No Skype on this PC and as far as I know the Windows Server isn't active.

Totally at a loss here.

Link to post
Share on other sites

You might follow the advice listed here: http://forum.wampserver.com/read.php?2,37167 (or do a search for "wamp www.localhost.com" and see what others have said about the issue?

I found this is why Firefox redirects to localhost.com http://cdivilly.wordpress.com/2013/08/15/disable-firefox-redirecting-to-localhost-com/ so I have fixed that, an annoying thing as described.

I can get in under 127.0.0.1 so the conclusion is that it is Avast blocking things.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...