Jump to content
StudioWeb Forums

Drop down menu woes


Recommended Posts

I have just tested a local site on my virtual machine and my drop down menus are not displaying over a flash file which is situated just below the menu in any of the browsers on the PC side.

 

It all works fine on the Mac in all the browsers, just not on the PC side. The z-index is 100 so it should be showing. Have any of you had this type of issue before?

Link to post
Share on other sites

In case any of you are interested, I found the solution to my problem.

 

Apparently all Active content on a page will always rise to the top, so to speak, including Flash, certain form elements, Java applets, and Active X controls. This means that each of these will poke through layers, and ignore the z-index of other elements. The solution is to use WMode in Flash as explained in the following article

 

http://kb2.adobe.com/cps/142/tn_14201.html

 

Wow, I learn something everyday...

Edited by virtual
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...