Jump to content
Killersites Community

Search the Community

Showing results for tags 'form'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Entrepreneurship, Business and Marketing
    • Course: The Complete Entrepreneur
    • Social Media Marketing & Web Marketing
    • Entrepreneurship
    • Career Questions - Asked and Answered
  • Community Lounge and FAQ
    • Open Forum
    • New Members Forum - Start Here!
    • Forum Rules and Etiquette
    • Killersites Announcements
  • Web Design
    • Beginners Web Design
    • HTML/XHTML
    • CSS
    • Advanced Web Design
    • Business of Web Design
    • Web Design News
  • Software
    • StudioWeb
    • Dreamweaver
    • Photoshop
    • Miscellaneous Software
  • Programming
    • Python
    • Javascript
    • PHP
    • General Programming
    • Beginners Ruby
  • Miscellaneous
    • Cybersecurity
    • Blogs and CMS
    • Web Accessibility
    • Peer-to-Peer Reviews
    • Website Templates
    • Web Design Jobs
  • Archives
    • Beginners Web Design
    • Web Accessibility
    • CSS
    • Flash
    • ASP
    • Expression Web
    • Killersites University
    • Actionscript

Categories

There are no results to display.

Product Groups

  • Business & Entrepreneur Courses

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


LinkedIn


Facebook


Twitter


AIM


Yahoo


Other


Location


Interests

Found 1 result

  1. paulc12@mindspring.com

    Html Form Problem

    Hello. I manage a not-for-profit website that has several HTML forms that generate emails to me with information such as name, address etc. The forms have worked great for many years with very few problems. However, in the last couple of months there have been several intermittent instances where a website visitor completed the form, clicked Submit, but I never received the email. So, either the email was not generated, or something prevented me from receiving the email. My spam settings do not block the emails. If I try the form myself as a test, the form always works fine and I receive the email. I am wondering if there is a problem with some devices such as specific phones types that are unable to generate the emails when a form is completed. Would anyone have a suggestion as to where to look for the source of these intermittent problems and how to avoid them? Thank you in advance for any help that you can offer. Paul
×